Opnieuw prijs!

image

 

 

 

 

 

 

 

 

De kat van Miro won de tweede prijs op het Making Movies festival in de categorie groepswerk bij de -12 jarigen. Proficiat aan de winnaars: Raisa, Manou, Laurine en Marie-Laure!

Zaterdag 26 november werden in kunstencentrum nOna te Mechelen de winnaars van MakingMovies, editie 2011 onder grote publieke belangstelling bekend gemaakt. Hét filmfestival voor jonge filmmakers beloont audiovisuele creaties met kinderen en jongeren voor en achter de camera.

Alle winnende films worden gecompileerd op de Engelstalig ondertitelde MakingMovies-dvd. De dvd zal een heel jaar lang worden verspreid naar verschillende internationale festivals in o.a. Europa, Azië en Amerika. Filmmakers worden op de hoogte gehouden via mail en website indien er films worden geselecteerd en/of prijzen worden uitgereikt!

De professionele jury (producente Linda Van Tulden, journaliste Annelies Dalemans en voormalig meermaalse laureaat Tuur Stuyck) roemde de hoge kwaliteit van de deelnemende films. Alle winnende films kan je binnenkort bekijken via de website.

>> bekijk de volledige palmares www.makingmovies.be

Advertenties

Auteur: ibouttens

Animatiefilmmaker, illustrator en docent animatiefilm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s